fredag 28 november 2008

Allt ordnar sig...

Den sista tiden har vi fått gjort en del. Telefonen är tillbaka sen ett tag. No thanks to Relacom som tyckte att sambon skulle komma med idéerna själv, vilket han också gjorde. Resultatet blev dessutom otroligt bra. Själv är bäste dräng...eller vad man nu säger.

Vi har också tapetserat för första gången. Lite trixigt till att börja med. Vi slösade en del tapet på felskurna våder och andra missöden, men slutresultatet blev kanon.

Det har varit en helt ok period faktiskt, trots mörker och regn.
I morse var jag och lilla "K" uppe tidigt och grattade sambon som fyller år. Frukost på sängen och paket. Jag sprang gatlopp på stan igår eftermiddag för att hitta nåt. Förra årets present var inte helt lyckad kan man säga. Ett egenhändigt tillverkat presentkort på Sea Sea. Jag tänkte att om han hittade nåt till båten där så skulle jag betala. Det blev aldrig av och presenten uteblev. I år fick han 3 paket. En ny plånbok, en skön tröja och ett par "Slappisbyxor". Han blev riktigt glad! Kul.

När han sen kom till jobbet fick han reda på att de ska spara in 25% i budgeten, dvs 1,5 miljarder kronor. Kul present... De kommer att skära ner på personal, men inga definitiva besked kommer före jul och nyår. Det kan röra sig om 1000 personer eller mer som blir varslade.
Vi har nästan gått och väntat på att det ska komma. Nervöst och oroligt. Ledsamt.
Skulle det värsta hända så måste det ordna sig på nåt sätt. Vi löser det också, som allt annat.
Ikväll ska vi ha ett kalas i miniformat. Men vi ska äta gott och umgås. Glömma det tråkiga för en stund.
Stoppa huvudet i sanden. Bara för en stund.

Inga kommentarer: