måndag 22 september 2008

Aktiviteter


Lilla K har börjat på dans. Första gången var vi med och tittade på. Trodde vi ja. "Alla föräldrar som står och tittar på ska också vara med" ropar dansläraren glatt. Kl var strax efter 9 på lördagsmorgonen och jag borde sitta vid frukostbordet med en stor kopp kaffe och tidningen framför mig. Vi bara tittade på varandra, men sen var det bara att sätta igång.

I mina alldeles för tajta vita jeans kämpade jag för att hänga med. Man vill ju se lite cool ut. Jag lade ner den tanken efter några sekunder och insåg att det inte bara var jag som ätit lite för mycket på semestern och att de andra mammorna och papporna såg precis lika förvirrade ut. Vi ålade oss, låg på rygg och cyklade och försökte hänga med i dansstegen så gott vi kunde. Men när jag tittade på lilla K's ansikte som lyste av glädje så var det värt alltihop. Hon älskade varje sekund av dansen. Jag kan gärna åbäka mig för hennes skull.

I lördags var det dags för dans igen. Nu vill hon inte att vi är med längre. Inte så konstigt kanske. Vi tog en långpromenad under tiden och kände oss väldigt rediga. När dansen var slut åkte vi till Skärhamn en sväng och käkade lunch. Det blev en försenad födelsedagslunch eftersom min födelsedag inte firades så mycket, typ inte alls. Där gick den långpromenaden åt skogen...

Vi hade en underbar lördag och dagen kändes riktigt lång. Ja, jag erkänner. Så känns det om man går upp lite tidigare.

Igår blev det en båttur. Vi körde under Tjörnbron och forsatte en bit tills vi hamnade på Råssö. Där satt vi i höstsolen och päste. Det var alldeles stilla och inte mycket båtar ute. Underbart skönt. Nackdelen är att dagen går så otroligt fort. Plötsligt var det kväll och dags för en ny vecka. Om man bara kunde trycka på Paus och låta allt stanna upp. Då hade man haft tid att njuta.

Inga kommentarer: