lördag 17 maj 2008

Hej hus, hej då lägenhet!

Nu har vi flyttat in. Sanningen är den att vi bott i huset i tre veckor nu. Det känns så otroligt bra. Bättre än jag någonsin vågat drömma om. Jag som var så orolig för allt...alldeles i onödan rädd visade det sig. Tänk om inte om fanns sa min mamma till mig när jag var liten och oroade mig.

Vi har fortfarande ca 25 kartonger kvar att packa upp. Våra "fulsaker" ligger gömda i de flesta av de kartongerna. Saker som man inte vill ha framme men som man ändå inte vill slänga. Eller så vill man det - vi får se hur fula de är.

Ett problem kvarstår. Bredband, telefoni och TV. Telia hittar nämligen inte vår fastighet. Mycket märkligt eftersom de som bodde i huset innan oss hade just Telia bredband och telefoni. De har i alla fall lovat att hjälpa oss. Inom 5 veckor så har vi vår telefon och vårt bredband. 5 veckor!!!! En smärre katastrof enligt mig själv.

Det tråkigaste är att jag inte kan skriva på min blogg. Nu sitter jag hos min mamma och pappa och "tjuvskriver" lite när de andra fikar.

Jag hoppas att det löser sig snart det här med bredbandet. Informationssamhälle. Jo visst. Bara det funkar. Jag har lärt mig två saker de senaste veckorna.

1.Utan fast telefoni så finns man nästan inte.
2. Skatteverket kan lyckas slarva bort din deklaration trots att du lagt den på deras egen brevlåda.

Hasta la vista